Кужель зривала уроки, Соболєв отримував від мами за погані оцінки, а Сюмар була відмінниця: Нардепи згадали, ким були і кого любили в школі (відео)

Напередодні Дня вчителя депутати згадали свої шкільні роки.

Нардепи згадали своїх вчителів. Фото: cardsplus.com.ua.

Закоханність у вчителя, найулюбленіші предмети у школі, гарні відмітки та навіть покарання – кореспондент ТСН Даша Щаслива розпитувала народних депутатів про їхні шкільні роки, передають Патріоти України.

"З першого по 7 клас був відмінник, а далі хорошист. У мене перша вчителька була фронтовичка. І навіть якщо ти вчився на відмінно, вона могла поставити в кут на сіль будь-кого. Вона була така сувора, жорстка. Але всі батьки хотіли, щоб діти вчилися у неї. Тому що з 1 по 3 клас вона робила з дітей людей. І я шкодую, що мало вона мене карала", - згадує депутат Куніцин.

"Заводилою" була завжди, якщо треба зірвати урок – це була я. Ніколи не пристосовувалася до вчителів", - каже депутатка Кужель.

Антон Геращенко досі пам'ятає імена перших вчителів і каже, що спершу був відмінником.

А депутат Віктор Чумак хизується, що він був відмінником-бунтарем: "Я носив довге волосся і за це мене тягали по спецрадам".

"Перфекціоністка, відмінниця, комсомолка", - називає себе депутатка Вікторія Сюмар.

"Завжди мав двійку з поведінки, мене навіть мама репресувала за це, била парасолькою", - зізнається депутат Соболєв.

Зізналися депутати і про свої закоханості у вчителів.

"У мене була класна керівниця-англійка. Вона влаштовувала рольові ігри, я в неї був закоханий", - розповідає Сергій Куніцин.

А Чумак розповів, що любив всіх, а "особливо першу і останню"…

"Можу передати привіт, пану Рубелю, в нього закохувалася напвено половина істфаку, тому що викладач "Середніх віків" і "Доколумбової Америки" і будизму….Жив в Японії. Для нас це було нереальне і космічно, в нього неможливо було не закохатися", - каже Сюмар.

Чумак у школі любив фізкультуру, а Геращенко - історію і географію. Напередодні професійного свята депутати передали для вчителів вітання.

"Хочу привітати всіх вчителів, бо я вважаю, що вони як МНСики, вони рятівники", - каже Кужель.

"Дуже шкодую, що я вас до кінця не слухав і не розумів", - додає Парасюк.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...