"Квартирний скандал": Лещенко звинувачує НАБУ в некомпетентності

В той же час Лещенко не прокоментував заяву голови НАБУ Артема Ситника стосовно ознак адміністративного правопорушення

Фото: "Подробности"

Нардеп Сергій Лещенко заявив під час брифінгу, що перевірка НАБУ довела законність придбання ним елітної квартири, та додав, що у Національному антикорупційному бюро, за його думкою, "плутають поняття". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "УНІАН".

Разом з тим Лещенко не прокоментував заяву голови НАБУ Артема Ситника стосовно ознак адміністративного правопорушення при отриманні ним безвідсоткової позики на придбання житла.

НАБУ, за думкою Лещенка, переплутало різні правовідносини - такі як позика, кредит, подарунок. Остаточну крапку у справі поставить НАЗК та суд.

Нагадаємо, Ситник повідомив, що кошти Лещенка отримані з депозитів, оформлених на його матір, Лещенко Тетяну Яківну (77 тисяч доларів), а також від цивільної дружини нардепа, та з особистих заощаджень. Основну суму Лещенко оформив як позику від Олени Притули, каже директор НАБУ. Також він заявив, що під час перевірки стосовно придбання Лещенком квартири виявлено ознаки адмінправопорушень, матеріали перевірки будуть передані НАЗК.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...