"Кидай, деточка, этих биндер!": "Шрек"-Пригожин пропонує MARUV показати українцям "фак" і кличе її до Москви, обіцяючи "казкове життя"

Йосип Пригожин заявив, нібито "сам не проти працювати із подібним проектом".

Йосип Пригожин. Фото: Сноб.

Продюсер Йосип Пригожин запропонував відправити співачку MARUV, яка стала переможницею українського національного відбору на «Євробачення», в якості учасниці від Росії в 2020 році, передають Патріоти України.

З такою ініціативою він виступив в ефірі радіостанції «Говорить Москва». За словами Пригожина, MARUV володіє хорошим потенціалом, і, якщо українці відмовляються від цього, «они полные идиоты».

«Они не умеют гордиться своим героями. Мы должны предоставить ей площадку: от России на следующий год пусть выступает, и показать всем "фак"», — заявив продюсер, зазначивши, що сам із задоволенням би працював з таким проектом.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...