"Київ хоче підірвати!": Пропагандистка Путіна заявила, що українці вже замінували міст в окупований Крим (відео)

Однак, незважаючи на це, "підступні хохли", за твердженнями самих російських журналістів, ...продовжують масово відпочивати на окупованому півострові.

Росіяни стверджують, нібито українці замінували мост через Сиваш. Фото: скріншот з відео.

Відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва видала фейк про те, що Україна нібито замінувала міст через озер Сиваш на кордоні з РФ. Таку заяву вона зробила в прямому ефірі кремлівського каналу "Росія 1" у програмі "60 хвилин", перебуваючи на адмінкордоні Криму з материковою частиною України, передають Патріоти України.

"Міст замінований з української сторони. Його за офіційними даними замінували в 2014 році, кажучи, що "Коли Росія, анексувавши Крим, піде далі і почне анексувати іншу частину України, а Росія піде не пішки, а поїде на танках, міст буде підірвано" . Це, до речі, офіційна заява українських прикордонників. Далі йде міст-дублер. Зверніть увагу, що він теж закритий для проходу по обидва боки, по ньому теж ніхто не пересувається. І знову ж таки, він замінований з тим же формулюванням, що "коли російські танки поїдуть в Херсонську область". Але ніхто нікуди не їде, бо це нам не треба", - видала пропагандистка.

Також Скабєєва торкнулася теми туристичного сезону в окупованому Криму, заявивши, що 24 серпня, в День Незалежності безліч українців нібито утворили "гігантські черги" на пункті пропуску. "Чому? Тому що, як я вже говорила, українці їдуть відпочивати до Криму. Вони всі говорять, що хочуть відпочити, зараз вихідні, все відпустки хочуть провести в Криму", - заявила вона.

Зазнало аварії в 1852 році: У Балтійському морі знайшли затонуле судно XIX століття з дорогим шампанським

субота, 27 липень 2024, 8:30

Польські водолази виявили у Балтійському морі затонулий вітрильник XIX століття, на борту якого було понад 100 запечатаних пляшок шампанського, вина, коштовної мінеральної води та порцеляни. Про це пишуть BBC та Washington Post, передають Патріоти Укра...

"Згідно з нинішньою нормативно-правовою базою": У Міноборони розповіли, чи планується розсилання електронних повісток

субота, 27 липень 2024, 8:22

У Міноборони розповіли, що надсилати електронні повістки чоловікам мобілізаційного віку поки не будуть. Оскільки нині для цього немає юридичних підстав. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в інтерв'ю розповів NV. Наразі...