"Київ хоче підірвати!": Пропагандистка Путіна заявила, що українці вже замінували міст в окупований Крим (відео)

Однак, незважаючи на це, "підступні хохли", за твердженнями самих російських журналістів, ...продовжують масово відпочивати на окупованому півострові.

Росіяни стверджують, нібито українці замінували мост через Сиваш. Фото: скріншот з відео.

Відома російська пропагандистка Ольга Скабєєва видала фейк про те, що Україна нібито замінувала міст через озер Сиваш на кордоні з РФ. Таку заяву вона зробила в прямому ефірі кремлівського каналу "Росія 1" у програмі "60 хвилин", перебуваючи на адмінкордоні Криму з материковою частиною України, передають Патріоти України.

"Міст замінований з української сторони. Його за офіційними даними замінували в 2014 році, кажучи, що "Коли Росія, анексувавши Крим, піде далі і почне анексувати іншу частину України, а Росія піде не пішки, а поїде на танках, міст буде підірвано" . Це, до речі, офіційна заява українських прикордонників. Далі йде міст-дублер. Зверніть увагу, що він теж закритий для проходу по обидва боки, по ньому теж ніхто не пересувається. І знову ж таки, він замінований з тим же формулюванням, що "коли російські танки поїдуть в Херсонську область". Але ніхто нікуди не їде, бо це нам не треба", - видала пропагандистка.

Також Скабєєва торкнулася теми туристичного сезону в окупованому Криму, заявивши, що 24 серпня, в День Незалежності безліч українців нібито утворили "гігантські черги" на пункті пропуску. "Чому? Тому що, як я вже говорила, українці їдуть відпочивати до Криму. Вони всі говорять, що хочуть відпочити, зараз вихідні, все відпустки хочуть провести в Криму", - заявила вона.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...