Київські патрульні знову відкрили вогонь для зупинки автомобіля

Інцидент стався в селі Старі Безрадичі.

Затримане авто. Фото: facebook

Київські патрульні у вівторок застосували вогнепальну зброю для зупинки автомобіля. Інцидент стався в селі Старі Безрадичі. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції у Facebook, інформують Патріоти України.

Вранці патруль помітив чорний Honda Civic, який стояв під шляхопроводом на Саперно-Слобідській вулиці, всупереч правилам дорожнього руху. Водієм виявився нетверезий чоловік, який, побачивши поліцейських, сів за кермо і почав тікати від них.

У селі Старі Безрадичі (в 25 кілометрах від місця, де почалася погоня) екіпаж патрульних зігнав Honda з дороги. Однак зупинити машину вдалося лише після того, як поліцейський прострелив два лівих колеса. Після цього водій закрився всередині і не виходив. Для його затримання довелося розбити бокове скло.

На водія склали адмінпротоколи за трьома статтями - невиконання вимоги про зупинку, водіння в нетверезому стані (другий раз за рік) та злісну непокору, а також винесли постанову за стоянку з порушенням ПДР і відмова пред'явити документи.

Також на нього написали заяву в управління поліції за опір співробітникам правоохоронних органів.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...