Київських патрульних звинувачують у вчиненні ДТП у п'яному стані (відео)

Дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Червонозоряному.

Скрін відео

У суботу, 26 грудня, близько 22:30 в Києві на Червонозоряному проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода за участю BMW, за кермом якого перебував співробітник патрульної поліції столиці в стані алкогольного сп'яніння. Про це йдеться на сайті dtp.kiev.ua, повідомляють Патріоти України.

"На проспекті Червонозоряному, 3 водій BMW не впорався з керуванням і врізався в огорожу тунелю, буквально зависнувши на бетонній конструкції", - йдеться в повідомленні. За словами очевидців, за кермом був Ярослав Замола - патрульний поліцейський (3 батальйон 8 рота).

У свою чергу, Ярослав підтвердив що був в авто, проте керував BMW нібито його друг, якому стало погано. Більше подробиць в оперативному відео з місця події.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...