Кисельова переслухали? Родичі жертв збитого над Сінаєм "Когалимавіа" подали до суду... на США

Родичі жертв катастрофи за словами адвокатів мають право отримати з власника авіалайнера до півтора мільйона доларів компенсації за кожного загиблого.

Останки російського авіалайнера А321. Ілюстрація:uapress.info

"Родичі жертв аварії Airbus А321 в небі над Синаєм підготували колективний позов до суду Нью-Йорка до американської компанії International Lease Finance Corporation, а також до фірми, яка страхувала її ризики. Саме ILFC є прямим власником літака А321 і протягом трьох років здавала його в лізинг російській компанії "Когалимавіа". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

На думку адвокатів, родичі мають право отримати з власника до півтора мільйонів доларів компенсації за кожного загиблого.

"Ми підготували матеріали, щоб вимагати від власника літака - американської компанії ILFC - виплати компенсації родичам загиблих. Також ми залучимо співвідповідачем компанію, у якої ILFC страхувала відповідальність," - розповів адвокат Ігор Трунов.

Основним масивом роботи в Америці будуть займатися адвокати зі США. Вони прибудуть до Росії після новорічних свят. Поки ж необхідні документи готують їхні російські колеги. За словами Трунова, суми позовів будуть варіюватися від 300 000 до півтора мільйона доларів.

Нагадаємо, крах лайнера Airbus 321 авіакомпанії "Когалимавіа" відбувся 31 жовтня в північній частині Синайського півострова.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...