Кишка тонка: До терористів "ДНР" дійшло, що утримання "Донбас Арени" вони не потягнуть

За словами одного з чиновників "республіки" Олександра Болотіна утримання такого об'єкта, як стадіон "Шахтаря", обійдеться в мільйони доларів.

Стадіон "Донбас Арена" в окупованому Донецьку. Ілюстрація:sport.bigmir.net

Жодна структура "ДНР" не зможе забезпечити нормальне функціонування захопленої терористами "Донбас Арени". Про це на своїй сторінці в Facebook заявив один з "чиновників ДНР" Олександр Болотін, інформують Патріоти України.

За його словами, утримання такого об'єкта, як стадіон "Шахтаря", обійдеться в мільйони доларів. Він також запропонував перевести арену на баланс "адміністрації м.Донецька".

"Жодна республіканська структура не зробила нічого з прилеглою територією. Жодна. Досить подивитися на територію, що примикає до ОДА. Поки стадіон не віддадуть місту, порядку там не буде.

Хто сумнівається - хай згадає світлофори. МВС привело їх в запустіння в 2015. Ну, можливо на "Донбас Арені" буде тепер поле для пікніка. Я підозрюю, що скоро там будуть зарості бур'янів", - написав Болотін.

Українцям готують подорожчання бензину, дизеля та автогазу - законопроєкт уже в Раді

вівторок, 14 травень 2024, 9:48

Законопроєкт про підвищення акцизів, зокрема на бензин, зареєстровано у Верховній Раді. Документ передбачає, що акцизи на пальне будуть підняті до європейського рівня до 2028 року. Поетапне підвищення розпочнеться вже з 1 липня 2024-го. Йдеться про про...

Історики б'ються над тлумаченнями перекладів: Як Київ ще називали іноземці понадь1000 років тому

вівторок, 14 травень 2024, 9:14

Столицю Русі-України у період першого розквіту знали по всій Ойкумені: від Багдаду до Кордови, від Ісландії до Єгипту, від Парижу до Єрусалиму. Кожна мова по-своєму коверкала слово "Київ". Але зберіглись назви, які не можуть розшифрувати історики. Гол...