Кисіль з Медведєвим: У Сєвєродонецьку бійцеві Нацгвардії подали чашку з зображенням прем'єр-міністра окупантів (фотофакт)

Боєць розповів, що попросив замінити чашку, бо це можна вважати прямим знущанням.

Одному з бійців Національної гвардії, який проходить лікування в інфекційному відділенні міської багатопрофільної лікарні міста Сєвєродонецька, принесли кисіль в чашці з зображенням прем'єр-міністра країни-агресора РФ Дмитра Медведєва. Фото "сувеніра" опублікував на своїй сторінці в Facebook Андрій Олійник, передають Патріоти України.

Сам боєць розповів, що попросив замінити чашку, бо це можна вважати прямим знущанням.

"Я встретил только улыбку от одной из работниц медперсонала, а врач инфекционного отделения Борис Шишин сказал, что в изображении премьер-министра РФ нет ничего, так как с российскими политическими деятелями также бывают горшки и туалетная бумага", - розповів боєць Нацгвардії.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...