Китайського мільярдера стратили за скоєні злочини

Китаєць таємно керував великою злочинною групою.

Вирок приведено в дію. Фото: South China Morning.

У Китаї стратили мільярдера Лю Ханя та ще 4 осіб з його найближчого оточення. Він був визнаний винним в 13 кримінальних процесах. Вирок був винесений йому ще в травні 2015 року. Один з найбагатших жителів країни таємно очолював велике злочинне угруповання, яке займалося вбивствами, нелегальними казино і торгівлею зброєю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Його компанія Hanlong group, яка займається постачанням залізної руди, була оштрафована на на 300 мільйонів юанів (1 мільярд 239 тисяч гривень).

Разом з Лю Ханем стратили 4 осіб з його найближчого оточення. Мільярдер був тісно пов'язаний з екс-керівником держбезпеки КНР Чжоу Юнканом, що дозволяло йому довгий час уникати відповідальності.

За даними слідства, екс-глава держбезпеки Чжоу Юнканом брав хабарі і просував на високі посади своїх родичів і друзів.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...