Ланч з гендиректором Apple продано за рекордну суму

Незвичайний лот - годинна розмова за ланчем з генеральним директором Apple Тімом Куком - пішов з молотка за $688 000.

Тім Кук. Фото: UiP.

За приватний ланч з генеральним директором Apple Тімом Куком невідомий погодився заплатити $688 000. Незвичайний лот був проданий на благодійному аукціоні CharityBuzz. Про це повідомляється на сайті CharityBuzz, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зустріч з главою найдорожчої в світі корпорації пройде в новій штаб-квартирі Apple Park.

Бесіда за ланчем імовірно триватиме близько години. Невідомий, що запропонував найбільшу суму за зустріч з Тімом Куком, отримає другий квиток.

У вартість, згідно з умовами аукціону, включено їжу на двох осіб. Транспортні витрати та проживання доведеться сплатити самостійно.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...