Ледь залишилася живою: Волонтер розповів про давній напад грабіжників на суддю, з чиєї зовнішності кепкують у мережі

Алла Бандура в 2005 році ледь не загинула від рук злочинців, які увірвалися в її будинок і завдали їй дванадцять колото-ножових ран заточкою.

Алла Бандура. Фото:http://www.segodnya.ua/

Суддя з Рівненської області Алла Бандура, чия зовнішність викликала глузування у користувачів мережі, в 2005 році ледь не загинула від рук злочинців, які увірвалися в її будинок. На це звернув увагу волонтер Віталій Дейнега на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Декларація: Квартира в Млинові - 80 квадратів. Авто нема. Четвертий рік гасить якісь невеликі кредити. На початку 2000-х через якусь справу до неї в хату прийшли два виродки. Дванадцять колото-ножових ран заточкою. Ледь залишилася живою" - є така от інфа про цю суддю.

Але усіх непокоїть лише її зовнішність. Чесно скажу - моя мама теж не ікона стилю. Але це не привід.

Якщо це правда і суддя чесна - то поставте себе на її місце і прикиньте чи захочеться після такої травлі нормально працювати.

Я прошу вибачення за лайки під постами з цим фото. Усе-таки фейсбук уміє розвертати еволюцію назад..." - написав Дейнега.

Як пише видання "Вісник", в 2005 році в будинок Алли Бандури пробралися двоє зловмисників, які ставили перед собою мету саме розправитися з суддею. Злочинці побили служительку феміди і завдали їй 12 ударів заточкою. На щастя, Бандурі вдалося покликати на допомогу сусідів. У 2006 році двох зловмисників засудили до довічного тюремного ув'язнення.

Також, згідно із декларацією судді, Алла Бандура живе досить скромно: є одна квартира, але, наприклад, автомобіль і рахунки в банках відсутні.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...