Ледве в штани перед камерою не наклали: Російські позиції в Алеппо накрили вогнем під час ефіру з Москвою (відео)

Доповідь підполковника РФ з Сирії перервалася через обстріл дороги "Кастелло"

Скрін відео

Під час прямого ефіру з Москвою у Сирії обстріляли російського військового. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

Трансляцію телемосту вів один із російських телеканалів. Доповідь представника Центру щодо примирення ворогуючих сторін у Сирії, підполковника РФ Сергія Копицина, була на самому початку перервана через обстріл дороги "Кастелло", що зв'язує східну і західну частини міста Алеппо.

Модератор відеомоста, заступник начальника Генштабу ЗС Росії генерал-полковник Віктор Познихир, наказав вжити заходів безпеки. Через кілька хвилин доповідь поновилась.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...