"Лещенко, вибери нас": Під ВР пройшов пікет, на якому нардепу запропонували елітний ремонт його новопридбаної нерухомості (фото)

Під Раду прийшли малярі, плиточники і дизайнери з відповідним інструментом, щоб запропонувати Лещенку послуги з недорогого, але якісного ремонту.

Фото:http://apostrophe.ua/

Сьогодні під стінами парламенту на імпровізований мітинг зібралися люди, пропонуючи народному депутату Сергію Лещенку зробити ремонт в його новій дорогій квартирі. Про це вони повідомили журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За словами учасників пікету, вони дізналися, що народний депутат Лещенко купив дорогу квартиру в центрі Києва за 8 мільйонів гривень, тому хочуть запропонувати йому свої послуги.

Під Раду прийшли малярі, плиточники і дизайнери з відповідним інструментом. Люди тримали в руках плакати "Лещенко, вибери нас", "Швидко і якісно, елітний ремонт, особливі знижки пану Лещенку", "Елітний ремонт квартир від 190 кв. м. Знижки".

"Ми дізналися, що Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 кв. м., а ми, бригада будівельників, якраз спеціалізуємося на ремонті "під ключ" великих квартир. Прийшли запропонувати йому свої послуги", - сказав один з будівельників.

"Зараз на ринку ремонту дуже погано з роботою, три місяці ми без роботи", - додав він.

"Наша робота коштує недорого. Ми прийшли сюди, щоб нас побачили і почули, що ми можемо зробити якісний ремонт за невеликі гроші. Тим більше ми чули, що у Лещенка проблеми з грошима, він дуже багато позичив. Це хороший привід найняти нас", - сказав маляр.

Акція тривала недовго, поліція попросила людей розійтися через відсутність заявки на проведення акції.

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...