Лежала в одній білизні під вікном: У Москві загадково загинула 14-річна українка

На південному сході Москви виявили труп 14-річної громадянки України. Так, дівчинка в самій лише білизні лежала під вікнами будинку, де проживала її родина, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 10 липня близько 15.00. Тіло виявили перехожі. "Дитина без ознак життя лежала на животі в футболці і нижній білизні, а у вікні на 13-му поверсі плакала дівчина", - повідомляє видання.

Відзначається, що сім'я загиблої благополучна - батько працює перекладачем, а мати - домогосподарка. У дівчинки є старша сестра - 18-річна студентка.

"Сім'я отримала посвідку на проживання. В цьому році Марина (ім'я змінено. - Ред.) успішно закінчила 9-й клас, ні з ким не конфліктувала і планувала продовжити навчання. Однак з'ясувалося, що Марина перебувала на обліку в ПНД (психо-неврологічному диспансері. - Ред.) - у підлітка були виявлені психічні відхилення (вона завдавала собі каліцтва). У момент трагедії в квартирі перебувала старша сестра дівчинки", - сказано в матеріалі.

У квартирі, де проживала Марина, правоохоронці вилучили її щоденники. Відзначається, що записи мають похмурий зміст, як і її аккаунт в соцмережі, де майже в кожному пості присутня смертельна тематика.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...