Ляпас окупантам: В анексованому Криму сезон різдвяних концертів відкрив український "Щедрик" (відео)

Зведеним хором керував відомий у Севастополі музикант Володимир Кім, якого глядачам представили як заслуженого артиста України.

Скрін відео

В окупованому Росією Криму місцеві жителі на різдвяні свята заспівали українські колядки. Про це повідомляє Крим.Реалії, зазначають Патріоти України.

Так, у Севастополі увечері 6 січня, після вечірні у Покровському соборі відкрили сезон різдвяних концертів. Хітом програми став "Щедрик" українського композитора Миколи Леонтовича.

Зведеним хором із співаків, священиків і ветеранів керував відомий в місті музикант Володимир Кім, якого глядачам представили як заслуженого артиста України. Після концерту керівник хору сказав, що не має наміру відмовлятися від почесного звання, даного йому Україною.

Більш того, українські колядки прозвучали також на вертепі в Сімферополі.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...