Ляпнула зайве - і все: Дівчину, що списувала на екзамені, суд кинув за грати

Компанію арештованій дівчині складуть ще 18 студентів, які на повторному іспиті не змогли відповісти на питання: що таке вода.

Студентка за списування буде відбувати покарання у в'язниці. Фото: ipress.uaСуд у індійському штаті Біхар засудив 17-річну Рубі Рай до ув'язнення за шахрайство під час іспитів, після того як вона не змогла повторно пройти тестування перед спец комісією, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

17-річна студентка отримала найкращі результати на випускних екзаменах у всьому індійському штаті. Проте у відео, що з'явилося в інтернеті після оголошення первинних результатів, дівчина заявила, що предметом науки політології є кулінарія.

Після того, як відео стало вірусним, Рай змусили пройти повторне тестування, яке вона провалила. Первинні результати іспитів, відтак, скасували, а саму дівчину - арештували.

На судовому засіданні, що пройшло у неділю, 27 червня, мировий суддя відправив Рубі Рай до в'язниці до 8 липня. Рішення суду викликало хвилю критики, оскільки дівчина - неповнолітня, і на думку багатьох, її слід було відправити до виправної колонії.

Cуд видав ордери на арешт ще кількох студентів, що показали гарні результати на іспитах, зокрема, на арешт Саурабха Шрестхи, який отримав "відмінно" на екзамені з природничих наук, проте пізніше не зміг відповісти, що H2O - це вода. За даними агенції AFP, ордери на арешт видані загалом на 18 студентів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...