Facebook запустить нову стрічку новин - без постів друзів

Нову вкладку тестуватимуть в різних куточках світу протягом декількох тижнів.

Facebook тестує нову стрічку новин. Фото: Где Трафик.

Невдовзі у мобільних додатках для соцмережі Facebook має з'явитися нова вкладка Rocketship. Вкладка по суті буде другою стрічкою новин, без будь-яких повідомлень або фотографій ваших друзів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Facebook буде показувати у цій вкладці відео і статті на основі ваших вподобань та переглядів в основній стрічці новин.

Facebook буде показувати у новій вкладці відео і статті на основі ваших вподобань та переглядів в основній стрічці новин.


"Ми тестуємо додаткову емісію популярних статей, відео і фотографії, індивідуальну для кожної людини на основі контенту, які можуть бути цікавими для них. Ми чули від людей, що вони хочуть у легкий спосіб вивчати новий контент, який вони ще не бачили", – пояснив виданню прес-секретар Facebook.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...