Лікарям заборонили розповідати про наслідки: В окупованому Криму намагаються приховати масштаб екологічної катастрофи

Місцевих школярів зобов'язали вийти на лінійки з нагоди 1 вересня, хоча дітей взагалі варто було б евакуювати із зони лиха.

Із Армянська нікого не евакуювали. Фото: Факти.

У кримському Армянську, який страждає від випарів сірчаної кислоти, самозвана влада продовжує замовчувати масштаб екологічної катастрофи. Місцеві жителі повідомляють в мережі про строгі вказівки, видані медикам, не розповсюджувати інформацію про можливі наслідки викидів для здоров'я дітей і дорослих. При цьому комунальні служби помили дві вулиці з содою. Про це інформує кримський блогер RoksolanaToday & Крим, передають Патріоти України.

Через деякий час вона ж повідомила, що місцевих школярів зобов'язали вийти на лінійки з нагоди 1 вересня, хоча дітей взагалі варто було б евакуювати із зони лиха. В результаті лінійки вийшли малолюдними, а діти потім кашляли.


Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...