Любитель собак і ексгібіціонізму Панін зібрався в Крим (фото)

Скандальний російський актор опублікував нове голе фото.

Олексій Панін. Фото: Відомості.UA.

Заборонений в Україні російський актор Олексій Панін, скандальне відео за участю якого викликало фурор в мережі, зібрався до Криму. "Ура! Скоро ми будемо в Криму!", - написав актор у Instagram і додав оголене фото, пишуть Патріоти України.

Нагадаємо, відео з Паніним в жіночій білизні викликало осуд багатьох людей. Сам актор заявив, що знімався давно і єдине, про що шкодує, що робив це під дією алкоголю.

Також відзначимо, що Панін попросив відправити його відбувати покарання в Криму. "Це алкоголь. Я готовий понести за це відповідальність. Якщо треба відсиджу, відстраждаждаю, відслужу. Але бажано - в липні, І бажано - в Криму. Тільки не на Магадан, це мені не по роках", - заявив Панін, перекручуючи цитату з казки Леоніда Філатова "Про Федота-стрільця, удалого молодца".

Дарма лякали? Чи почали ТЦК масово штрафувати українців за неоновлення даних - з'явилися цифри

вівторок, 1 жовтень 2024, 23:25

Військовозобов’язаних українців, які не оновили дані в ТЦК, штрафують, проте це явище не масове. За чотири місяці після змін мобілізаційного законодавства, ймовірно, йдеться про тисячі штрафів, передають Патріоти України. Про це повідомляють "Українськ...

Якщо незаконно вилучили військовий квиток: Адвокат пояснив, як захистити свої права

вівторок, 1 жовтень 2024, 22:40

Через те, що в країні триває воєнний стан, військовозобов’язані чоловіки повинні носити з собою військово-обліковий документ. Але інколи трапляються випадки, коли представники ТЦК намагаються вилучати документ, у зв’язку з чим українці задаються питанн...