Людство говорить однією мовою: Вчені виступили з резонансною заявою

Це відкриття підтверджує, що мови з'явилися не раптово, а поступово з однієї прамови. За приблизними підрахунками експертів, однією мовою люди говорили близько 100 тисяч років тому.

Всі люди говорять однією мовою. Фото: ЖЖ.

Вчені з п'яти країн світу знайшли одні й ті ж закономірності в багатьох мовах світу. Група лінгвістів з США, Аргентини, Німеччини, Нідерландів і Швейцарії фактично змогла довести, що людство говорить однією мовою, розвінчавши біблійну історію про змішування всіх мов в Вавилоні. Під час наукового експерименту вчені проаналізували від 40 до 100 базових слів на 3 700 мовах світу - 62% від загальної кількості, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

З'ясувалося, що в кожній мові в базових словах застосовують однакові звуки. При цьому місце проживання і походження не грали ніякої ролі.

Причини, за якими для базових слів різні народи обрали одні і ті ж букви, вченим встановити поки не вдалося. За припущенням лінгвістів, саме ці звуки допомагають людям в дитинстві опанувати мову.

Ця тема стане основною під час майбутніх досліджень.

До речі, раніше вчені також вважали, що мови з'явилися не раптово, а поступово з однієї прамови. За приблизними підрахунками експертів, на одній мові люди говорили близько 100 тисяч років тому.

Раніше вчені зробили сенсаційну заяву про виявлення 13 знака Зодіаку. Це відкриття докорінно змінило уявлення про астрологію.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...