Людство може бути знищено епідемією грипу, - Білл Гейтс

Філантроп вважає, що зараз людство найбільш вразливе перед цією хворобою.

Білл Гейтс. Фото: fdlx.com.

Мільярдер і філантроп Білл Гейтс сподівається, що смертельна епідемія грипу не атакує планету в найближчі 10 років. "Я постійно схрещую пальці, щоб смертельна епідемія типу грипу не трапилася в найближчі 10 років. Охорона здоров'я та медицина у нас дійсно сильно розвинені. Але перед чимось таким, що поширюється миттєво, як грип, ми уразливі. Це може стати трагедією", - сказав Гейтс в ефірі радіо BBC, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Гейтс, чий фонд інвестує в поліпшення охорони здоров'я, сказав, що віруси Ебола і Зіка показали, що людство досі не має достатньо сильної системи протистояння хворобам.

Нагадаємо, в Україні від грипу протягом нинішньої епідемії померли вісім осіб. Чотири - на Львівщині, і по два випадки на Сумщині та в Дніпропетровській області.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...