"Люди просто супер!": Американські туристи поділилися враженнями про Київ (відео)

За словами блогерів, найчастіше Україну представляють, як про країну із застарілою, поганою інфраструктурою, але це не зовсім так.

В Києві вистачає цікавих місць, які можна відвідати, впевнені туристи. Фото: скріншот з відео.

Американський YouTube-канал PassportHeavy випустив ролик, присвячений Києву. У ньому блогери, які спеціалізуються на подорожах, поділилися враженнями від відпочинку в столиці. У відео мандрівник Юбріль Агора розповів, що Київ справив на нього тільки позитивне враження, передають Патріоти України.

За словами блогерів, найчастіше Україну представляють, як про країну із застарілою, поганою інфраструктурою. Однак це дуже далеко від істини - в Києві вистачає цікавих місць, які можна відвідати. У ролику Агора докладно розповів про те, чим можна зайнятися в Києві вдень, і що столиця може запропонувати вночі.

Американців приємно здивували ціни в Києві, а також швидкість і якість інтернету. Як результат, PassportHeavy внесли Київ в список місць, які потрібно обов'язково відвідати.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...