Люди в камуфляжі захопили Будинок профспілок у столиці

Люди, які знаходяться в приміщенні, стверджують, що вони таким чином охороняють будинок.

Люди в камуфляжі захопили Будинок профспілок. Фото: соцмережі

Будинок профспілок на Майдані захоплений людьми в камуфляжі з шевронами батальйону "Донбас". Про це розповів "Вістям" голова виконкому київських профспілок Валентин Мельник, повідомляють Патріоти України.

За його словами, вже тривалий час групу осіб, одягнених у камуфляжну форму з шевронами батальйону "Донбас", не можуть виселити з будинку. "Вони там вже місяць. Нас не пускають. Ми телефонуємо у всі дзвони, але все без толку. У вівторок провели акцію під стінами будівлі, на якій зібралося близько 1000 осіб, і все одно ніхто не реагує", — каже Мельник.

Люди, які зараз знаходяться в приміщенні, стверджують, що вони таким чином охороняють будинок. Крім того, вони заявляють, що знаходяться в будівлі на підставі угоди з мером Києва. Профспілкам про цю операцію нічого не відомо, а отримати коментарі з цього приводу від голови Києва не вдається.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...