Люди знайдуть безсмертя вже до кінця століття, - дослідження вчених

Сучасні успіхи медицини та мікробіології, а також вирощування органів зі стовбурових клітин, сприяють тому, що життя організму людини можна буде підтримувати скільки завгодно довго.

Люди стануть безсмертними. Фото: belrynokby.ru.

Вчені прогнозують, що людина може стати безсмертною вже в нинішньому столітті. У цьому впевнений перуанський професор Сантос Брузо, який виступив із доповіддю на цю тему на міжнародному геронтологічному симпозіумі в Каїрі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку вченого, для цього існують всі передумови. Успіхи медицини та мікробіології, а також вирощування органів зі стовбурових клітин, сприятимуть тому, що життя організму людини можна буде підтримувати скільки завгодно довго.

Хоча і фізичне безсмертя буде досягнуто за допомогою науки, проте експерти передбачають, що досягти духовного безсмертя людині все ж не вдасться.

"Люди морально втомлюються жити, нескінченне продовження існування людини - є найвитонченіше насильство над особистістю", - заявив Брузо.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...