"Людина, яка повинна бути прикладом для особового складу, демонструє, що бойові нагороди - це ніщо": Волонтер про замполіта-псевдогероя АТО

Замполіт Одеського батальйону морської піхоти Геннадій Шеремет виписує собі бойові нагороди, хоча ніколи не воював.

Геннадій Шеремет виписує собі бойові нагороди, хоча не брав участі в АТО. Фото:FаcebookВолонтер Тарас Чмут заявив, що замполіт Одеського батальйону морської піхоти Геннадій Шеремет не брав участі в антитерористичній операції на сході України, однак це не завадило йому отримати бойові нагороди. Відповідну заяву волонтер опублікував в Facebook, інформують Патріоти України.

"Пан Шеремет виписує собі бойові нагороди, хоча ніколи не воював. Саме так, згідно з наказом він потрапив в список з 5 офіцерів-АТОшників, які повинні отримати почесну нагороду за "Мужність і відвагу, високий професіоналізм та розумну ініціативу, виявлену при виконанні завдань в зоні АТО", - заявив Чмут.

На думку волонтера, Шеремет таким чином дискредитує бойові нагороди.

"Так, людина, яка повинна бути прикладом для особового складу, демонструє, що БОЙОВІ НАГОРОДИ - це ніщо. Одні місяцями і роками гниють в землі Донбасу, сидять під обстрілами, втрачають здоров'я, проливають кров за рідну землю, а інші просто виписують їх собі", - резюмував Чмут.

Відповідний епізод з Шереметом прокоментував і журналіст Роман Кулик, який проходив з замполітом курси підготовки у військовому інституті КНУ ім. Шевченка.

"Якось йому дали виступити, де він і проговорився, що брав участь в придушенні повстань в Нагірному Карабасі і в інших "етнічних конфліктах на території СРСР. Кегебіст одним словом", - підкреслив Кулик.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...