Луценко звітує: Затримано скандального прокурора, який підозрюється в незаконному видобутку бурштину на Рівненщині (відео)

Заступник прокурора області та працівник СБУ - їм уже оголосили підозру. Ще у 123 осіб, причетних до організації злочинного угрупування з незаконно видобутку бурштину проводяться обшуки.

Ілюстрація:www.lesovod.org.ua

У Рівному затримано заступника облпрокурора Андрія Боровика, якій підозрюється в організації злочинного угрупування по незаконному видобутку бурштина на Рівненщині. Про це повідомила речниця генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Операція "Бурштин" у Рівненській області. 123 обшука по області, обшукують заступника прокурора області Андрія Боровика, проводять обшуки в керівників відділів поліції в північних районах області. Зараз обшукують "Укртехнопостач". Прокурора області відсторонено від роботи.

Працюють 300 правоохронців, тихенько ніби, без шуму і пилу. Луценко з Грицаком обіцяють їхати на полісся в місця незаконного видобутку" - написала речниця.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про боротьбу із нелегальним видобутком бурштину в Україні. Зокрема, очільник МВС визнав, що нічого не може зробити із так званою "бурштиновою мафією". "Ми не можемо нічого зробити із "бурштиновою мафією" без змін тут, у парламенті", - сказав міністр.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...