"Луценку не вірю. Але справа Новинського має піти до суду", - Ляшко

Фракція БПП теж заявила, що виступає за зняття недоторканості з Новинського.

Олег Ляшко. Фото: "5 канал"

Олег Ляшко виступив у Раді щодо зняття недоторканості з нардепа-опозиціонера Новинського. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на онлайн-трансляцію засідання ВР.

"Не вірю жодному слову Луценка. Кажете про злочини Януковича? Тоді я вам скажу про організоване злочинне угрупування з президентом Порошенком. Але справа Новинського має піти до суду", - сказав Ляшко.

Фракція БПП теж заявила, що виступає за зняття недоторканості з Новинського. Та додали, що не треба тримати українців за дурнів.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...