Львів'яни під час зустрічі з Порошенком вимагали продати "Roshen" (фото, відео)

На президента львів’яни реагували по-різному. По дорозі чимало людей тисли руки президенту. Інші ж здалеку вигукували вимоги продати бізнес.

Президент України Петро Порошенко разом з родиною прибув у четвер, 7 січня, до Львова. Під час візиту глава держави зустрівся з родиною переселенців з Луганської області. Про це пише видання Zaxid.net, передають Патріоти України.

Після цього Порошенко з родиною в супроводі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та голови Львівської облради Олександра Ганущина прийшов на площу Ринок, де відбувається традиційне святкування Різдва.

Перед мерією сім'ю Порошенко зустрів мер Львова Андрій Садовий. Їх колядками та привітаннями привітав вертеп. Також родина Порошенко прогулялася по різдвяному ярмарку.

"На президента львів'яни реагували по-різному. По дорозі багато тиснули руки президенту. Інші ж здалеку вигукували вимога продати Roshen", - повідомляє видання.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...