Львівщина в жалобі: Ще один боєць АТО повертається додому у труні

На Донбасі помер Ярослав Слободюк, 1963 року народження.

Ілюстрація:zz.te.ua

У жалобі зустрічає своїх героїв Сокальщина на Львівщині. На Сході України помер Ярослав Слободюк, 1963 року народження. Про це пише Голос з-над Бугу, передають Патріоти України.

Військовослужбовець 93 окремої механізованої бригади ніс службу в зоні АТО. За попередніми даними Ярослав Слободюк помер в Харківському госпіталі. Тіло українського героя привезуть на малу Батьківщину його побратими із 93 бригади.

На знак скорботи за загиблим земляком в Сокальському районі 6-7 вересня будуть оголошені Днями жалоби. Цього дня рекомендується приспустити державні прапори України із траурними стрічками на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, установ та організацій.

Скасовується проведення всіх розважальних та концертних заходів. Пам’ять про загиблого героя житиме вічно у серцях живих. Герої не вмирають! Слава Україні!

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...