Львівська обласна рада вирішила купити квартиру зв'язковій Романа Шухевича

На купівлю житла для Ольги Ільків виділили 400 тисяч гривень з бюджету

Ольга Ільків. Фото: territoryterror.org.ua

Львівська обласна рада прийняла рішення купити квартиру для зв'язкової головнокомандувача УПА Романа Шухевича - пенсіонерки Ольги Ільків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Депо.Львів".

Рада передбачила у бюджеті гроші на купівлю житла Ользі Ільків, заявив під час сесії директор департаменту фінансів Львівської обладміністрації Олег Демків.

"У рамках домовленостей з Львівською міською радою на умовах співфінансування виділяється 400 тисяч гривень на придбання житла зв’язковій Романа Шухевича Ользі Ільків", - розповів Демків.

Ольга - 1920 року народження. 14 років життя провела у радянських в'язницях. Бере активну участь у політичному житті України.

Фото: http://www.vid-knyhy-do-mety.info/

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...