Листоноша теж у відпустці? Рада не отримувала документів щодо Чауса - Парубій

Очевидно, що ГПУ та НАБУ не мають налагодженої співпраці між собою, що гальмує процес з суддею-хабарником.

Андрій Парубій. Фото:www.slovoidilo.ua

Глава Верховної Ради України Парубій Андрій каже, що до цього моменту до нього не доходили подання на отримання згоди щодо затримання та арешт судді Дніпровського райсуду Києва Миколи Чауса. Про це сьогодні розповіли у прес-центрі Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

"Зараз я перебуваю на роботі. І щойно я отримаю необхідні папери, вони одразу будуть передані до профільного комітету щоб отримати висновок. Цей висновок – основна умова для того, щоб ВРУ почала розглядати це питання", - каже Парубій.

"Верховна Рада завжди готова максимально сприяти боротьбі з корупцією у нашій державі. Основною причиною, за якої ВРУ буде розглядати це питання – звернення Генеральної прокуратури. До цього моменту нічого подібного до Верховної Ради не поступало", - додав він.

Отже, виходячи з цього, можна зробити деякі висновки: ГПУ та НАБУ не мають налагодженої співпраці між собою, що гальмує процес з суддею-хабарником.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...