Лицемірство скреп: Роскомнагляд оштрафував астролога за прогноз про перемогу Путіна на виборах

Олександр Ремпель опублікував прогноз про вибори напередодні голосування.

Роскомнагляд звинуватив астролога у незаконній агітації. Ілюстрація: соцмережі.

Роскомнагляд оштрафував астролога з Пермського краю Олександра Ремпеля за прогноз про перемогу Володимира Путіна на президентських виборах, повідомляють Патріоти України із посиланням на ІА «PrimaMedia».

Передбачення про перемогу Путіна було опубліковано в газеті «Джентрі», головним редактором якої є Ремпель, і на його особистій сторінці в Facebook. Про штраф Ремпель розповів в ході обговорення в Facebook особливостей роботи Роскомнагляда.
«Їй-Богу, я не знав, що є обмеження на астрологічні прогнози. До речі, я пророкував перемогу Путіна В.В., що і сталося», - написав він. В управлінні Роскомнагляда по Приморському краю підтвердили, що дійсно оштрафували астролога, повідомляє «РІА Новини».
«До виборів ми склали адміністративний протокол, направили його в суд. Там було неправильне оформлення публікації перед виборами. Виборчком встановив, що є порушення», - розповіли у відомстві. Юристи пояснюють, що штраф може бути правомірним, оскільки астролог порушив частину 3 ст. 47 ФЗ «Про вибори Президента РФ» і опублікував прогноз про вибори напередодні голосування.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...