"Мы позорим собственную страну": Жириновський присоромив Кіркорова за інцидент з французьким композитором (відео)

Лідер ЛДПР прокоментував "арешт" французького музиканта Дідьє Маруані.

Володимир Жириновський. Фото:modern.az

Володимир Жириновський присоромив співака-плагіатника Філіпа Кіркорова за ситуацію із затриманням французького композитора Дідьє Маруані та його юриста Ігоря Трунова в Москві. На думку лідера російської політичної партії ЛДПР, відповідальність за подію лежить саме на Кіркорові, передають Патріоти України з посиланням на Life.ru.

"Этот позор с Киркоровым, француз приезжает получать деньги, а его чуть ли не арестовывают. Зачем мы позорим собственную страну?" - обурений Жириновський.

"Адвокат Киркорова знал, что это профанация, блеф, пранкеры это придумали все, ты скажи французу: "Не приезжай", это не Киркоров вел с вами переговоры. Француз же приехал получать деньги — его в банке арестовывают. Чего мы позорим? Это недопустимо, и Киркорову должно быть стыдно", - упевнений депутат Держдуми.

Як повідомлялося раніше, французький музикант був затриманий в Москві ввечері 29 листопада після того як російський співак Філіп Кіркоров звинуватив його в здирстві у відповідь на позов француза про плагіат.

За словами Кіркорова, в листуванні артист зажадав сплатити йому 1 мільйон євро за використання пісні "Жорстока любов", яка є плагіатом композиції Symphonic Space Dream.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...