Made in Ukraine: Збірна Канади з хокею грає ключками, зробленими в Україні

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська розповіла про виставку українських товарів в рамках Канадського форуму.

Збірна Канади відіграє ключками українського виробництва.. Фото: REUTRES.

Переможець чемпіонату світу з хокею 2016 року грає ключками, виробленими в Україні. Про це розповіла заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У Канадському форумі буде організований своєрідний куточок України, в якому будуть представлені товари, які виробляються в нашій країні, але мало хто про це знає. Всі знають, що Україна - це зерно. Але у нас є дуже багато всього. Наприклад, збірна Канади з хокею грає ключками, які виробляються в Україні", - зазначила чиновник.

Крім того, анонсувала торгпред, на виставці також буде представлено інтерактивний стіл для ресторанів, ювелірних виробів, які потрапили в Книгу рекордів Гіннеса.

Нагадаємо, збірна Канади стала переможцем чемпіонату світу з хокею 22 травня 2016 року.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...