Майбутня зірка Голлівуду: "Одеська Барбі" зніметься в американському фільмі жахів

Дівчина грає роль жорстокої ляльки - вбивці у фільмі "The doll" режисера Сюзанни О'Браян.

Валерія Лук'янова. Фото: aif.ua.

Одеська модель із зовнішністю ляльки Валерія Лук'янова взялася за кіно - вона зіграє у фільмі жахів. Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1 + 1", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Українка готується до свого дебюту в повнометражному кіно. Вона приїхала в Лос-Анджелес на зйомки фільму жахів "The doll" режисера Сюзанни О'Браян. Дівчина зіграє роль жорстокої ляльки - вбивці.

Американські журналісти швидко перехопили інтернет-зірку і запросили на інтерв'ю. Звичайно, найбільше їх цікавила незвичайна зовнішність дівчини. Одеситка зізналася, що витрачає на макіяж і зачіску півтори години кожен день.

"Якщо ти не приведеш себе в порядок, ти весь день можеш пролежати в ліжку і нічого не робити. Тому з самого ранку краще нафарбуватися, виглядати шикарно, і тоді більше енергії займатися активною діяльністю протягом дня", - пояснила українська Барбі.

Зовнішній вигляд - культ дівчини, втім, їй дуже не подобається образ розфарбованої ляльки, що склався в суспільстві. Вона стверджує, що така зовнішність допомагає відобразити її творчий внутрішній світ.

"Моя зовнішність - це тільки побічний ефект мого внутрішнього світу. Оскільки я письменник, музикант, діджей. І також веду семінари на духовні теми", - додала Лук'янова.

Вона засуджує людей, які оцінюють інших тільки за зовнішнім виглядом і не намагаються дізнатися, якою є людина насправді.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...