"Майданщики хотели настроить против Путина": Чоловік, який втратив родину в ТЦ "Зимова вишня", різко поміняв точку зору (відео)

За словами Ігоря Вострікова, Путін "не винен в тотальній корупції".

Ігор Востріков знову "полюбив" Путіна. Фото: скріншот з відео.

Житель російського Кемерово Ігор Востріков, який під час пожежі в ТЦ «Зимова вишня» втратив дружину, трьох дітей і сестру, і звинуватив у цьому «корумповане суспільство, яке підтримується ВВП», різко змінив свою точку зору. Відповідну відеозаяву він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він підкреслює, що ініціативній групі треба було займатися МЧС, а «майданщики повели нас в іншу сторону, щоб направити на адміністрацію, на Путіна». За його словами, Путін не винен в тотальній корупції. Він в Росії «не президент, а цар», і це, на думку Вострикова, навіть добре, тому що «влада повинна бути сильною».

«Проблема не в Путине, и уж тем более не в Амане Гумировиче (Тулееве, губернаторе области – ред.)», – заявив він.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...