"Майора" забрали, "капітана" залишили: Суд частково задовольнив апеляцію щодо Семенченка

За словами нардепа, на це рішення були кинуті всі корупційні сили

Семен Семенченко. Фото: "Фейсбук"

Київський апеляційний адміністративний суд частково задовольнив апеляційну скаргу Національної гвардії України про позбавлення народного депутата з фракції "Самопоміч" Семена Семенченка військового звання "майор". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"У вересні 2016 року Окружний адміністративний суд визнав аферу колишнього першого заступника голови НГУ, який хвацько скасував наказ свого начальника – нинішнього міністра оборони Полторака про присвоєння Семенченку С.І. звань "капітан" і "майор"... На апеляцію, яка була призначена судом до розгляду в рекордно короткі терміни, були кинуті всі корупційні сили", - повідомив нардеп на своїй сторінці у соцмережі.

"У підсумку було схвалено унікальне рішення: апеляційна скарга НГУ була задоволена частково... Тобто вирішили "майора" забрати, а "капітана" залишити", - додав Семенченко. Як повідомлялося, 22 грудня 2015 року т.в.о. командувач Національною гвардією України Микола Балан підписав наказ про позбавлення Семенченка офіцерського звання. Але 15 вересня 2016 року Окружний адмінсуд м.Києва визнав незаконним і скасував наказ Балана про позбавлення Семенченко звання "майор".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...