Майже як в голлівудському фільмі: Українець три роки живе в аеропорту (відео)

Чоловік прагне залишити Україну, оскільки, за його словами, "хоче бути захищеним від працюючих на державу маніяків і садистів".

Андрій Усик вже 3 роки живе в аеропорту "Бориспіль". Фото: скрін відео

51-річний українець Андрій Усик, який залишився без житла і коштів, вже третій рік живе в аеропорту "Бориспіль". Про це розповідається в сюжеті Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

Усик більше двадцяти років прожив у США і повернувся в Україну в 2008 році в зв'язку зі смертю матері. У Києві він виявив, що його квартира відійшла до доглядальниці, за його словами, нелегально.

Залишившись без житла і коштів і не отримавши допомоги від влади, він поїхав на заробітки в Польщу, звідки його депортували в жовтні 2013 року. З тих пір він влаштувався в залі очікування аеропорту "Бориспіль".

Зараз Усик прагне покинути Україну, оскільки, за його словами, "хоче бути захищеним від працюючих на державу маніяків і садистів".

"Я хочу жити в католицькій англомовній країні", - говорить він. Співробітники аеропорту запевняють, що не мають наміру виселяти Усика.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...