Маленькі "морженята": У мережі показали, як на Житомирщині у дитсадку загартовують дітей (фото, відео)

Перед "моржуванням" всі діти мають пройти обстеження у лікаря. В цілому загартовуючі процедури позитивно впливають на дитячий організм, зазначають в дитсадку.

Скрін відео

У Новоград-Волинському на Житомирщині в одному з дитячих садків регулярно практикуються загартовування дитячого організму. Про це розповідається у відео на каналі ВВС Україна в Youtube, передають Патріоти України.

Керівництво садочка №16 "Веселка" стверджує, що вони єдині в своєму роді у всій країні, але вважають, що іншим було б корисно перейняти цей досвід.

Перед "моржуванням" всі діти мають пройти обстеження у лікаря. В цілому загартовуючі процедури позитивно впливають на дитячий організм, зазначають в дитсадку.

А щоб показати, чого діти досягли, раз на рік влаштовується свято "морженят".

Крім того, дітям видають "посвідчення моржів".

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...