Маленький стіл з калачами і тортом у вигляді Керченського моста: Розрекламований "ярмарок хліба" розчарував ялтинців (фотофакт)

Зробили калача у вигляді Керченського моста, а кусьнути його не дозволили - от люди і обурились.

А їсти нема чого! Фото: newsonline24.com.uaАнонсований організаторами другого Чорноморського форуму з хлібопечення ярмарок хлібобулочних виробів на набережній Ялти виявився фейком: ті, хто прийшов на "ярмарок", його просто не знайшли, пишуть Патріоти України з посиланням на События.Інфо.

В рамках другого Чорноморського форуму з хлібопечення, який проходив в Ялті з 9 по 10 червня, організатори форуму анонсували великий ярмарок хлібобулочних виробів на міській набережній. Ярмарок має на увазі продаж різних виробів, і сьогодні, 10 червня, після анонса багато місцевих жителів прийшли на набережну в надії придбати ексклюзивні хлібобулочні продукти від різних російських виробників. Однак обіцяного ярмарку там не виявилося - в низці павільйонів з шашликами і іншою їжею від місцевого обещепіта, в куточку біля сцени, на якій пройшло урочисте закриття Чорноморського форуму з хлібопечення, притулився маленький стіл з калачами і тортом у вигляді Керченського моста. Вся ця їжа не продавалася, стояла для огляду.

Одна з бабусь, яка прийшла на "ярмарок", задала питання одному з чиновників міськадміністрації: де ж обіцяний ярмарок і чудеса хлібобулочних майстрів, коли почнуть продавати?

"Ми ж прийшли не це їсти, хотіли спробувати щось нове", - апелювала вона, потрясаючи недоїденою самсою, купленої в сусідньому павільйоні.

На жаль, представник міськадміністрації не зміг їй нічого відповісти - пристроєм ярмарку хлібобулочних виробів повинні були займатися організатори форуму, адміністрація надала їм місце, сцену і концерт ялтинських художніх колективів.

Люди розійшлися скривджені і розчаровані. Чому організатори форуму так вчинили з ялтинцями і міською адміністрацією, фактично підставив її під невдоволення городян, невідомо.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...