"Малюємо тільки ангелів": У Львові для бійців АТО, які пережили полон, влаштували арт-терапію (відео)

На акцію прийшли і родичі бійців АТО, які дотепер у неволі.

Іконописець Лев Скоп. Фото:скрін відео

Львівський іконописець запросив бійців АТО, які були бранцями терористів на сході України, малювати ікони. Малювати ангелів і проводити час із побратимами бійців АТО запросив Лев Скоп. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

"Людина абсолютно відключається, в мене є спеціальна методика, після якої є позитивний результат. Ми малюємо тільки ангелів, і в Києві зображали їх. Під час малювання люди світяться, жартують та сміються",– зазначив іконописець Лев Скоп.

Підтримати бійців прийшов і соліст гурту "Орфей". Тож малювали бійці під спів Андрій Хавунка. На акцію прийшли і родичі бійців АТО, які дотепер у неволі. Тетяна, мати Олександра Олійника, чекає сина уже два з половиною роки. Зараз він у Макіївській колонії, зв'язку із ним нема. Мати з сином лише передають листи через Червоний Хрест.

"Він ніколи нічого не каже: я живий здоровий, в мене все нормально. Хоча я знаю, що не нормально, тому що він був поранений в голову і ті осколки донині в голові. Важко стільки чекати і сидіти. Коли ще вони були у Донецьку в СБУ, то їх на роботу брали. Зараз вони сидять, як засуджені по камерах," – зауважила мати полоненого вояка Тетяна Олійник.

Волонтери разом із колишніми полоненими бійцями АТО напишуть листи військовим, які досі у неволі на Донбасі. Наразі більше сотні бійців АТО знаходяться в полоні.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...