Мамка не здається: скандальний міліцейський чиновник оскаржив у суді переведення у зону АТО

Екс-заступник начальника Головного слідчого управління не збирається здаватися у війні проти голови Нацполіціі.

Григорій Мамка. Фото:ukranews.com

Колишній заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Григорій Мамка оскаржив в Окружному адміністративному суді Києва своє переведення на службу в зону АТО. Про це розповів голова цього суду Павло Вовк, передають Патріоти України з посиланням на LB.UA.

"Він відновлений і на наступний же день відправлений у зону АТО. Я не можу дати оцінку, законне це переведення чи ні, адже це вже є предметом іншого судового розгляду ... Наказ (про переведення в зону АТО) мотивований "для підвищення ефективності служби". Можу припустити, що це буде цікава справа", - повідомив Вовк.

Мамка, якого глава Одеської області Михайло Саакашвілі називав "стовпом корупційної системи рекету", був звільнений з посади при переатестації в грудні минулого року. 7 квітня Окружний адмінсуд Києва поновив Мамку на посаді, однак на рішення Нацполіція подала апеляцію.

Глава Нацполіціі Хатія Деканоїдзе відправила Мамку для проходження служби в Авдіївку Донецької області.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...