"Маму" Вєрки Сердючки побили так, що навіть поліція не впізнала: Друзі Інни Білоконь розповіли подробиці

​Інцидент стався після того, як Інна попросила гостей її кафе - циган - поводитися тихіше.

Інна Білоконь в образі "мами Вєрки Сердючки". Фото: php.dni.ru.

Днями сильно побили Інну Білоконь, яку знають як сценічну маму Вєрки Сердючки, і її дочку. За словами друзів артистки, Інну били так сильно, що прибулі на виклик поліцейські навіть не відразу зрозуміли, хто перед ними стоїть. Інцидент стався на Сорочинському ярмарку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«У Інни з чоловіком Олегом в Полтаві, де вони і живуть, є свій невеликий ресторанний бізнес, і щороку вони беруть участь у Сорочинському ярмарку, у них там є точка. Чоловіка Інни в той момент не було. Їй допомагали дочка і подруга. До них підійшли цигани. Стався конфлікт, і цигани, а їх, за словами Інни, було чоловік дванадцять, накинулися на них з кулаками. Зараз Інна вся в гематомах, а у дочки - травма щелепи. Поліція, що приїхала за їх викликом, через численні синців на обличчі Інни навіть не одразу впізнала її», - розповіли друзі Білоконь.

У поліції Полтавської області журналістам підтвердили, що даний факт був: «Інна Білоконь звернулася до нас о третій годині ночі з 18 на 19 серпня, заявивши про побої особами ромської національності. У даній справі відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України».

Кривдникам артистки (в залежності від класифікацій травм) світить штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів або ж виправні роботи на строк до року, або обмеженням волі на строк до двох років.

У свою чергу близький друг Інни Андрій Данилко повідомив, що «мама» Вєрки Сердючки знаходиться в стресовому стані. Конфлікт, за його словами, стався після того, як Білоконь попросила гостей її кафе поводитися тихіше.

«Слово за слово - і вони накинулися на неї і дочку», - розповів Данилко, додавши, що поліція на місце виклику їхала довго.

"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...