Манія на "вождів": У РФ чоловік викрав статуетки Леніна, Сталіна, Мао Цзедуна та Гітлера

Суд призначив затриманому покарання у вигляді двох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном в два з половиною роки.

Затриманому присудили умовний термін. Ілюстрація:www.dp.ru

Житель Благовєщенська отримав умовний термін за крадіжку бронзових статуеток Володимира Леніна, Йосипа Сталіна, Карла Маркса, Фрідріха Енгельса, Мао Цзедуна і Адольфа Гітлера. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням РИА Новости.

Судом встановлено, що 23 листопада 2016 року в денний час чоловік переліз через паркан у двір приватного будинку і з зовнішнього боку підвіконня лазні таємно викрав бронзові статуетки. Своїми діями він завдав потерпілому значної шкоди на суму 37,5 тисячі рублів.

Чоловік визнав провину і активно допомагав шукати викрадені статуетки, шкоду потерпілому повністю відшкодували.

Суд визнав амурчанина винним за пунктом "в" частини 2 статті 158 КК РФ ("Крадіжка") і призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном в два з половиною роки.

В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...