Маразм "молодої республіки": схопленого в Донецьку українського вченого Козловського звинувачують у співпраці з радикальними мусульманами (відео)

Один з ватажків терористів Ходаковський, який відомий своїми параноїдальними заявами, вважає, що донецький вчений навмисно дестабілізував ситуацію в окупованому місті.

Терористи "ДНР" звинувачують вченого з Донецька Ігоря Козловського у співпраці з мусульманами. Ілюстрація:gordonua.com

Командир угруповання "Восток" Олександр Ходаковський звинуватив викраденого вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського в навмисній дестабілізації ситуації в "Народній Республіці". Про це він заявив в ефірі YouTube-каналу "Діалог", передають Патріоти України.

"Що стосується пана Козловського, то там виявлено множинні зв'язки з різного роду організаціями, які займаються деструктивною діяльністю. Він, зважаючи на свій поважний вік, мабуть був зручною фігурою, щоб проводити певну роботу.

У нас тільки Макіївці близько 20 тисяч мусульман призовного віку. Ми вже більше року маємо інформацію про спроби впровадження різних, які прибули із Сирії, з інших регіонів, проповідників, який сповідують вкрай радикальні погляди і позиції: то, що відбувалося в Чечні, то, що відбувається в Дагестані, і з нашою молоддю вже почали в цьому контексті працювати", - заявив Ходаковський.

Про це можна почути у відео з 0:38 хв.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...