"Мажора на BMW, який зламав щелепу Найєму, розшукують", - Бутусов

Журналіст припускає, що студентство для нападників – просто прикриття бандитської діяльності.

Нардепа із місця події забрала "швидка". Фото: Цензор.НЕТ.

Депутата Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка Мустафу Найєма били "мажори-чеченці", користуючись чисельною перевагою. Про це написав у Facebook головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Мустафу Найєма зупинила на Бессарабці група мажорів-чеченців, 1996–1999 років народження. Троє на Mercedes Gelendwagen, один на BMW. Зграя мажорів виявилася боягузливою. Учотирьох наїхали на Мустафу, потім одна найбільш букувата істота вдарила, користуючись тим, що їх більше і що Мустафа не очікував удару. Усі четверо відразу після удару втекли", – розповів журналіст.

За його даними, людину з BMW оголошено в розшук, саме він, імовірно, завдав удару, який зламав нардепу щелепу. Бутусов зазначив, що всі нападники – студенти.

"На мою думку, керівництво Національного університету має таких негідників відрахувати, їм тут не місце. Цілком імовірно, що студентство для цих істот – просто прикриття бандитської діяльності. Того, хто вдарив, безумовно, має бути засуджено", – підкреслив він.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20