Мене самого викрали і зробили сепаратистом: Екс-мер Херсона Володимир Сальдо, затриманий у Домінікані, поскаржився на тортури

​Колишній глава міста стверджує, що це він став жертвою викрадення за вказівкою начебто одного з жителів Херсона.

Володимир Сальдо. Фото:kherson.pro

Колишній мер Херсона і екс-нардеп Володимир Сальдо, затриманий правоохоронцями Домінікани за підозрою в незаконному позбавленні волі людини, заявив, що насправді викрадали його самого. Про це повідомляє Дзеркало Тижня, передають Патріоти України.

За словами колишнього депутата, він був викрадений за вказівкою одного з жителів Херсона.

Як заявив Сальдо, в Домініканську республіку його запросив в червні якийсь Денис Пащенко, з яким він познайомився завдяки спільним бізнес-партнерам. Коли колишній глава міста приїхав туди, його схопили за вказівкою Пащенка та утримували в неволі приблизно 50 днів. Бранцю зав'язали очі, вдягли наручники і браслети на ноги. У нього забрали гроші, планшет і телефон.

Він додав, що під час незаконного утримання його піддавали тортурам за допомогою електрошокера і холодної води. За словами екс-мера, ці люди, які є колишніми військовими, або мають особливу підготовку, ймовірно, були спеціально найняті викрадачами для тортур.

Сальдо заявив, що викрадачі вимагали за життя екс-депутата викуп, почавши торги з 200 тисяч доларів. Також злочинці забрали у колишнього мера частину нерухомості, обманом змусивши партнерів і рідних передати їм права на них.

Врятуватися Володимиру Сальдо допоміг один з викрадачів. За словами колишнього глави міста, якийсь громадянин Болгарії допоміг йому втекти, після чого він заявив правоохоронцям, що сам став жертвою. Через це колишнього нардепа і затримали, зазначив Сальдо.

Крім цього він звинуватив свого викрадача в фальсифікації даних. За словами екс-мера, житель Херсона використовував його телефон і змонтував аудіозаписи сепаратистського характеру, підставивши таким чином Володимира Сальдо.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...