"Мені неприємне порівняння із Савченко": Сестра Сенцова оцінила ймовірність появи її брата в політиці (відео)

Наталія Каплан вважає, що якби Сенцов повернувся в Україну, він в першу чергу присвятив би себе своїм дітям.

Олег Сенцов. Фото: Рейтерс.

Український політв'язень Олег Сенцов, який продовжує голодування з вимогою звільнити всіх інших українців в російських в'язницях, в разі звільнення навряд чи піде в політику. Про це "Апострофу" розповіла його сестра, Наталя Каплан, передають Патріоти України.

Вона вважає, що якби Сенцов повернувся в Україну, він в першу чергу присвятив би себе своїм дітям. "Спочатку йому, звичайно, треба відновити здоров'я, а потім, я впевнена, він закрився би і поїхав кудись із дітьми. Потім почав би знімати фільми і паралельно, звичайно, він би займався справами політв'язнів, але це було б скоріше у формі творчості або якихось виступів", - говорить Каплан.

Також сестра політв'язня заявила, що Сенцов точно не піде в політику. "Ручаюся за нього. І мені дуже дивне завжди порівняння з Надією Савченко. Взагалі-то, вона не єдиний політв'язень, який вийшов з російських в'язниць, чому Олега постійно з нею порівнюють? Це неприємно і трохи дивно. Чому не з Юрієм Яценком, чому не з Солошенком, чому не з іншими в'язнями? Треба розуміти, що Надія Савченко не єдина, хто вийшов. Я не можу сказати, що інші поводяться стосовно української влади так само", - зазначила вона.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...