"Меня обзывали бомжихой и алкоголичкой", - бідна пенсіонерка розповіла, як родина "опоблоківця" її морально добивала

Жінка зазначила, що Заманський її штовхнув, а його супутниця обзивалася і знищила продукти.

Лариса Рябухіна. Фото: скрін відео

25 червня в мережі з'явився запис, на якому видно, як в Дніпрі власниця автомобіля Toyota знищує вміст сумки літньої жінки, яка лежить на дорозі. В цей же час чоловік, який супроводжував власницю авто, спокійно ходив поруч. Ним виявився депутат від Опозиційного блоку райради Дніпра Олександр Заманський. Журналістам Громадського вдалося взяти інтерв'ю у постраждалої пенсіонерки Лариси Рябухіної, інформують Патріоти України.

Як повідомлялося, пенсіонерка зробила зауваження парі щодо припаркованого посередині тротуару автомобіля, через який вона не могла пройти з сумкою з продуктами до свого під'їзду. В результаті сварки жінку штовхнули, а її розсипані продукти брутально знищили. Після цього пара сіла в авто і поїхала.

Жінка зазначає, що Заманський її штовхнув, а його супутниця обзивалася і знищила продукти.

"Тут подъезжает мужик этот, ко мне подскакивает, и сразу на меня набросился. Как толкнул, я упала, долго подняться не могла. А она за эту сумку, все вывернула, растоптала, повиливала, истребили, сумку поломала. Они постояли так, а когда услышали, что люди кричат: "Милицию вызывайте", - развернулись и уехали. Настолько это было унизительно", - пояснює пенсіонерка.

Сам же депутат Заманський написав на своїй сторінці в соцмережі, що його авто не заважало перехожим.

"Идущая мимо пьяная женщина со злости подошла к машине и стала ругаться матом, когда на нее не обратили внимания, она ударила по стеклу машины сумкой, разбив при этом зеркало заднего вида, затем два раза пнула ногой по двери машины, оставив на ней вмятины. Продолжая ругаться матом, она села на асфальт перед машиной, чтобы не дать ей выехать", - зазначив він.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...